מרכיבים:
- 2 חלבון ביצה גודל L
- 200 גרם שקדים טחונים (14 כפות שקדים טחונים(
- 10 כפיות ממתיק
- כפית אבקת אפיה
- כוס שוקולד צ'יפס מריר ללא תוספת סוכר 61% קקאו.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות ושמים בתבנית מעט תרסיס שמן זית.
מקציפים בקערה את חלבון הביצה עם מטרפה ידנית, עד שהחלבון הופך לקצף.
מוסיפים את השקדים הטחונים ואבקת האפיה ומערבבים עד לקבלת מרקם בצקי.
מוסיפים את השוקולד ציפס לבצק ומערבבים.
מגלגלים לכדורים
יוצרים עוגיות ומניחים על התבנית.
בתאבון ❤
הכנת את המתכון שלי? תתייגי אותי 🙂