* משלוח חינם ממוצרי החנות בהזמנות מעל 199 ש״ח *

פשטידת פטריות ובצל

מה במתכון?

ללא גלוטן וללא תוספת סוכר

מרכיבים :

  • בצל גדול, קצוץ
  • 2 קופסאות פטריות, מסוננות
  • כף שמן זית
  • קופסה וחצי קוטג' 5%
  • חצי קופסה גבינה בולגרית 5% (קוביות או מגורדת)
  • 2 ביצים
  • שקית אבקת אפייה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 פרוסות גבינה צהובה 9%, מגוררות

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מטגנים את הבצל והפטריות.
  • מערבבים את הבצל והפטריות המטוגנים עם הגבינות הלבנות, הביצים, אבקת האפייה ומחצית מכמות הגבינה הצהובה.
  • מרססים תבנית מלבנית מרובעת בשמן ומעבירים את הבלילה.
  • מפזרים את יתרת הגבינה הצהובה המגוררת ואופים כחצי שעה.

בתאבון❤
הכנת את המתכון שלי? תתייגי אותי 🙂

לשיתוף המתכון:

Facebook
WhatsApp

ספר מתכונים מתוקים וקלים להכנה

10 מתכונים מתוקים וקלים להכנה
המתאימים גם למחזור הראשון של דיאטת 17 הימים

Shopping Cart