לבסיס העוגה +פירורי העוגה
החומרים:
- 8 חלמונים (הצהוב של הביצה )
- 8 כפות קמח שקדים
- 8-10 כפות ממתי ק תלוי כמה מתוק את אוהבת (אפשר להוסיף 4 כפות קוקוס החל ממחזור 3)
- 12 כפות מים
- כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים ביחד
בסיס העוגה-
מחצית מהבלילה לשים בתבנית עגולה עם נייר אפיה ששומנה בתרסיס שמן
פירורי העוגה-
מחצית לשים בנפרד על נייר אפיה
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ 15 דקות.
לאחר שמוכן לגרד במגרדת או במעבד את המזון את המחצית של הפירורים לעוגה.
לעוגה:
החומרים:
- 500 גרם גבינה לבנה עד 5%
- 2 יוגורט פרוביוטיקה עד 3%
- 2 כפות תמצית וניל
- 10 כפות ממתיק
- 2 כפות פודינג וניל ללא סוכר
- 8 חלבונים (הלבן של הביצה )
- כף וחצי גלטין
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים במיקסר.
לאחר שמוכן לשים כ 2 דקות בתנור
לסיום ❤ מסדרים את העוגה כאשר הבסיס כבר בתחתית חצי מהבלילה של העוגה שמים על הבסיס, מעל הבלילה של העוגה שמים מחצית מהפירורים שהכנתן ואז מחצית מהבלילה של העוגה שנותרה ועליה מחצית מהפירורים שנשארו..
בתאבון❤