ללא גלוטן וללא תוספת סוכר
מרכיבים :
- בצל גדול, קצוץ
- 2 קופסאות פטריות, מסוננות
- כף שמן זית
- קופסה וחצי קוטג' 5%
- חצי קופסה גבינה בולגרית 5% (קוביות או מגורדת)
- 2 ביצים
- שקית אבקת אפייה
- מלח
- פלפל שחור
- 3 פרוסות גבינה צהובה 9%, מגוררות
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מטגנים את הבצל והפטריות.
- מערבבים את הבצל והפטריות המטוגנים עם הגבינות הלבנות, הביצים, אבקת האפייה ומחצית מכמות הגבינה הצהובה.
- מרססים תבנית מלבנית מרובעת בשמן ומעבירים את הבלילה.
- מפזרים את יתרת הגבינה הצהובה המגוררת ואופים כחצי שעה.
בתאבון❤
הכנת את המתכון שלי? תתייגי אותי 🙂