מי אמר שבדיאטה צריך לסבול?
מצרכים לסופגניות:
- 8 כפות ממרח שקדים
- כפית אבקת אפיה
- 3 כפות ממתיק
- 2 ביצים
- 2 כפות מייפל טבעי (ניתן סילאן ללא סוכר ממחזור 3) אפשר להחליף
- 1/3 כוס מים קרים
מצרכים לרוטב:
- ריבת תות ללא סוכר
- או ריבת חלב ללא סוכר
- תוספת : קוקוס ממחזור 3 (לא חובה)
- בקת סוכר ללא סוכר של סוויטאנגו
אופן ההכנה:
מחממים את התנור על 180 מעלות כ 3 דקות ומשמנים את התבניות סברינה בספריי שמן.
סופגניות- מערבבים את כל המרכיבים היטב ושופכים את הבלילה לתבנית דונאטס (ניתן לרכוש בחנות) ושמים בתנור על 180 מעלות כ 10-15 דקות עד שמוכן.
תלוי בעוצמת התנור אפשר להנמיך ל 150 מעלות אחרי 10 דקות .
הרוטב :
שמים על הסופגניות שמוכנות 🍩
ניתן להוסיף קוקוס מעל.
בתאבון😀
אהבת את המתכון? שתפי ותייגי אותי 🙂